eSky / Gdje možete letjeti?

Gdje možete letjeti?

Provjerite u koje zemlje možete putovati.

Provjerite što znače boje na karti:

███ Zelena – zemlja otvorena za putovanja. Nije potrebno testiranje ili karantena na COVID-19.

███ Svijetlo zelena – zemlja otvorena za putovanje sa potrebnim testom COVID-19.

███ Žuta – zemlja otvorena za putovanje s potrebnim testom na COVID-19 i karantenom poslje dolaska

███ Narančasta – u ovu zemlju mogu putovati samo građani koji se vraćaju i osobe koje ispunjavaju stroge uvjete.

███ Siva – ograničenja putovanja u ovoj zemlji nisu poznata ili ih vlasti države nisu objavile.

Pogledajte atraktivne zrakoplovne ponude

Putovanje je jeftino! Na kartici “Ponude” pronaći ćete najbolje ponude letova za bilo koji dio svijeta. Kartica “Ponude” je mjesto gdje ćete svakodnevno na jednom mjestu pronaći sve atraktivne ponude letova različitih zrakoplovnih kompanija. Bez obzira želite li putovati u europsku zemlju ili prekomorsku zemlju, “Ponude” je mjesto na kojem možete lako i brzo pronaći najbolju opciju za sebe.

Odaberite najprikladnije osiguranje

Bez obzira na to kamo putujete, uvijek vrijedi kupiti odgovarajuće osiguranje. Pravilno odabrana polica osiguranja učinit će vaše putovanje mirnim i sigurnim. U našoj ponudi pronaći ćete dvije vrste osiguranja koje će osigurati udobnost kako prije početka putovanja, tako i tijekom njega, kao i omogući vam da odustanete od putovanja iz osobnih razloga. Osiguranje je osnovni element svakog putovanja.

Upoznajte se s trenutnim pravilima putovanja

Putovanje u vrijeme pandemie je jednostavno i sigurno dok imate pristup najnovijim informacijama o primjenjivim ograničenjima. Na stranici “Ograničenja putovanja” možete odmah provjeriti pravila putovanja u bilo koju zemlju na svijetu. U samo nekoliko klikova imate pristup svim informacijama o pravilima putovanja koja su vam potrebna tijekom pandemije. Osim važnih podataka o ograničenjima, na web stranici možete provjeriti i uvjete za vizu, kao i brzo i učinkovito kupiti eVisu.

Gdje možete letjeti bez testa i karantene?

Putovanje tijekom pandemije COVID-19 nije tako teško organizirati kako bi se moglo činiti na prvi pogled. Istina je da je koronavirus promijenio naše planove za praznike i druga putovanja, međutim rezervacija letova i hotela, kao i samo putovanje još uvijek ne moraju biti složeni.

Pandemija COVID-19: kamo možete ići

Otkad su mnoge zemlje širom svijeta počele cijepiti protiv COVID-19, lokalne vlasti su počele uvoditi nova pravila za prelazak granica, držanje karantene ili predočenje negativnog testa na granici. Iako je donedavno bilo teško identificirati zemlju u kojoj možete letjeti bez testa ili bez karantene, međutim sada popis zemalja u koje možete ući nakon cijepljenja bez dodatnih formalnosti je sve duži i duži.
Putovanje nakon cijepljenja bez potrebe predočenja negativnog COVID-19 testa ili održavanja karanten nije jedina opcija za putovanje u inozemstvo. Postoje i zemlje u kojima možete letjeti bez cijepljenja, karantena nije obavezna, a formalnosti u zračnoj luci također nisu složene. Kako izgleda popis zemalja u koje možete putovati sigurno i slobodno, iako je koronavirus još uvijek kod nas?

Popis zemalja u kojima možete putovati bez karantene i ispitivanja

Gdje možete ići na odmor tijekom pandemije? Z obzirom da se popis zemalja u koje možete letjeti nakon cijepljenja bez karantene i bez testiranja dinamički mijenja, pripremili smo interaktivnu kartu koja se neprestano ažurira. Zahvaljujući njoj možete lako provjeriti koje zemlje prihvaćaju cijepljene turiste ili ne zahtijevaju predočenja dokumenata koji potvrđuju negativan rezultat testa na COVID-19.

Kako saznati kamo ići bez testiranja

Kako saznati kamo možete ići bez testa, koje države puštaju cijepljene turiste bez odlaska u karantenu? Da bi rezultati bili potpuno pouzdani, prvo što morate učiniti je osigurati da ste već cijepljeni svim potrebnim dozama cjepiva. Uz to, trebali biste postaviti i državljanstvo i zemlju odlaska, ako se razlikuju od zadane, kao i vrstu putovanja – želite li letjeti u drugu zemlju ili planirate li domaće putovanje. Nakon pružanja svih informacija, na interaktivnoj karti ćete dobiti sve informacije o pravilima prelaska granica i povezanim ograničenjima u vezi COVID-19. Da biste ih provjerili, samo zadržite pokazivač iznad odabrane zemlje na karti kako biste saznali opća pravila dolaska, a zatim kliknite kako biste saznali koji su detaljni zahtjevi. Osim informacija je li moguće nakon cijepljenja odletjeti u određenu zemlju bez testova i karantene, karta će vam također pomoći da saznate trebate li i u kojim situacijama u odabranoj državi staviti masku na usta i nos.

Informacije o tome kamo mogu ići cijepljene ili necijepljene osobe, ali bez testova i karantene, najbolje je redovito provjeravati i planirati putovanja na temelju podataka s naše interaktivne karte. Ako odabrana država odredišta zahtijeva dodatne formalnosti, karta će vam pomoći da se pravilno pripremite i krenete u istraživanje svijeta bez brige!

Najpovoljnije ponude! Čak 40% popusta

Izuzetne ponude samo za odabrane putnike. Postanite jedan od njih.

Preuzmi našu aplikaciju i ugodno planiraj svoja putovanja

  • Najbolje ocijenjena aplikacija u kategoriji putovanja
  • Nove ponude svakodnevno na dohvat ruke
  • Sve vaše rezervacije na jednom mjestu